Woldia

Woldia

tisdag 8 april 2014

Hej från Maria och mej också! Vi är nu framme i Dessie efter en underbart vacker bilresa från Addis Abeba.Vesa,FMSs regionchef har kört oss tryggt genom enormt vackra bergslandskap som växlat från 1500-3000 m ö h . Går inte att på något sätt beskrivas rättvist med ord men den vackraste natur jag sett! Ett enormt myller av färgglada,vackra människor i sina vardagssysslor..drivande boskap (getter,åsnor,kameler,kor) på väg nånstans från nånstans...söta skolbarn stolta i sina dräkter..blommande boskar i alla färger,vackra träd..så glad att få uppleva allt detta. Vi är nu tryggt framme i Dessie.Här stannar Maria och jag till fredag då vi fortsätter vår resa mot Woldyia där det är meningen vi vara! 😊 kramar och hälsningar till alla! 

4 kommentarer:

  1. Bra att få höra nåt från er.. Fint att de börjat bra för er allihopa, ni ser en annan del av värden.. passa på och njut.. ta vara på dagarna. Sköt om er.

    SvaraRadera
  2. Jag är glad över att få höra att ni kommit fram till Dessie. Ha en riktigt bra resa till er slutliga destination i Woldia. Vi tänker på er och ber för er varje dag.

    SvaraRadera
  3. Fint att höra från er och att ni har det bra! Ja, ni får nog uppleva mycket där. Hoppas ni får tid att ta det lugnt och vila efter alla nya intryck. Ni är i Herrens händer! h. Thomas

    SvaraRadera
  4. Jag gläds med er! Och vilken målande beskrivning du ger oss. Hoppas vi snart får höra mera! Allt gott till er!

    SvaraRadera